Uanset om du vil friske et gammelt bord op, eller du vil give dit nye bord en flot finish, kan vi levere mange forskellige typer af glas som bordplade.

Bordplade i glas til køkkenbordet

Du kan for eksempel vælge en bordplade i glas, som alternativ til de traditionelle bordplader. Vi tilbyder mange forskellige typer glas til bordplader og helt op til 19mm massivt glas.

kal glasset være tykkere end 19mm, bliver glasset produceret som lamineret glas. Det vil sige, der er et eller flere lag folie imellem de to lag glas. Det er med til at forstærke glassets holdbarhed.

Beskyttende glasbordplade.

Har du et massivt og ridse-følsomt bord, kan en klar bordplade i glas være løsningen. Den kan bruges som et beskyttende lag på dit fine bord. Bordplader på skrøbelige og ridsefølsomme træborde kan let dækkes flot af med en klar glasbordplade oven på bordet.

Ofte prøver du at undgå ridser på bordet ved at lægge en dug på, men så kan det fine bord ikke ses – det kan det, hvis du bruger en glasbordplade i stedet for.

Computerbord i glas

Vi kan nemt designe et computerbord i glas, så det passer til din computer og til dit behov. Computere er blevet så smalle og tynde, at de let kan stå på en glashylde med tastatur foran. En dybde på 40-50 cm er nok, og du kan skabe et let og enkelt bord i glas til din computer.

Vi har beslag til væggen, som passer med tykkelsen af glasset.

Vi kan levere din bordplade i mange farver og ikke mindst tykkelser.