Bordplade i glas i Aarhus og omegn

Vil du beskytte dit flotte træbord fra ridser uden at gemme det væk bag en dug? Vil du have en flot, blank og glat overflade på dit køkkenbord? Eller skal dit computerbord svæve i rummet?

Jeg designer glasløsninger til borde ud fra dine ønsker og behov i hele Aarhus og omegn.

Se eksempler på flotte glasløsninger til borde her.

Bordplade i glas til køkkenbordet

Modsat mange naturlige stentyper, metaltyper eller træsorter er glas ekstremt varmeresistent. Du kan placere varme pander og gryder direkte på overfladen uden at efterlade mærker. Og så er glaspladen nem at vedligeholde. Den kræver ikke olie som træ, og den er ikke porøs som mange stentyper.


Du kan placere glasset oven på en træbordplade, hvis du ønsker looket fra træet. Eller du kan få en bordplade i massivt glas helt op til 19mm i tykkelse. Skal glasset være tykkere end 19mm, produceres det i laminat med ét eller flere lag folie imellem de to lag glas. Det er med til at forstærke glassets holdbarhed.

Beskyttende glasbordplade

Har du et flot, men ridsefølsomt bord? Så kan en beskyttende glasbordplade være løsningen. Den beskytter og fremhæver på én og samme tid bordet, så du ikke skal skæve nervøst til gæster og børn, når de rasler med bestikket eller er lidt for lemfældige med rødvinsglassene.

Computerbord i glas

Bliver dit computer-setup en smule tungt at kigge på? Et glasbord kan gøre det hele meget lettere og mere elegant. Jeg leverer din glasbordplade i mange farver og tykkelser.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du bor i Aarhus og omegn og vil have et uforpligtende tilbud på borplade i glas. Jeg svarer altid på mailen inden for 48 timer.

Referencer

Brusehjørne i Glas

Hyggeligt lille brusehjørne med hængsler og profiler, der matcher brusearmaturets overflade i messing. ✨ Glasset er overfladebehandlet med TIMELESS®* antikalk.

Læs mere »