Brandglas i Aarhus og omegn

Brandsikkerhed og flot arkitektur kan godt gå hånd i hånd

Brandglas kommer i en række forskellige glastyper med varierende funktion. Deres modstandsevne mod brand måles i tidsintervaller, som er 30, 60, 90 og 120 minutter.

Jo flere lag, der indgår i opbygningen af det brandbeskyttende glas, desto længere tid tager det ilden at trænge igennem – og desto langsommere stiger temperaturen på det glas, som vender væk fra branden.

Brandbeskyttende glas skal altid specificeres som del af et testet og godkendt glassystem. Og installationen skal altid udføres af fagfolk, så glasset opfylder kravene i tilfælde af brand.

Jeg har helt tjek på kravene og installerer brandglas i hele Aarhus og omegn, så du er godt sikret, hvis (*salt over skulder, bank under bord*) uheldet skulle være ude.

Se, hvordan et brandbeskyttende glas forhindrer ilden i at sprede sig:

Fordelene ved Pilkington Pyrostop®

  • Hindrer ilden i at sprede sig og begrænser brandskaderne.
  • Giver en passiv brandsikring, som også sikrer flugtveje i bygninger og beskytter brandmænd i deres brandbekæmpelse.
  • Et opakt-isolerende mellemlag gør at man ikke direkte ser branden, hvilket mindsker risikoen for, at en paniksituation skal opstå. Brandberedskabet kan også hurtigt se, hvor det brænder ved at glasset bliver opakt ved brand, og derved reflekterer strålingen
  • Passer i alle konstruktioner, hvor de lokale bygningskrav foreskriver fuldstændig brandisolering kombineret med sikring mod flammer og brandgasser.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du dit byggeri mangler brandglas i Aarhus og omegn. Jeg svarer altid på mailen inden for 48 timer.

Referencer

Stænkplade

En stænkplade ved kogepladen behøver hverken være en tydelig eller klodset løsning Her har jeg monteret en diskret, hvid glasplade i et splinternyt køkken i

Læs mere »