Glashylder i Aarhus og omegn

Er glashylden i køleskabet flækket, eller skal du bruge en glashylde til køkkenet for at skabe lys og lethed? Glashylder skaber et svævende og let udtryk i alle rum – i entréen, på dit badeværelse, dit natbord osv. Kun din fantasi sætter grænser. 

Svævehylder i Glas

Jeg monterer dine glashylder på næsten usynlige vægbeslag, så de “svæver” på væggen. Foretrækker du mere bastante beslag i kontrasten til det lette glas, har jeg dem også på lager. Jeg skræddersyer hjertens gerne en glasløsning, der passer dit behov for vinkler, farver, størrelser og beslag.

Glashylde til dine tablets og telefoner

Du kan også få glashylder, som er perfekte til iPads og andre tablets. Glashylden er designet ud fra den velkendte kogebogshylde, hvor kanten ud mod rummet bøjer lidt op. Du kan selv vælge glasset, farven, om glasset skal være med eller uden mønster, og hvor stor hylden skal være.

Vejledende pris for en glashylde til iPad er kr. 1.875,- inkl. moms i Aarhus og omegn. Kontakt mig på 29 29 29 57 for mere information.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du bor i Aarhus og omegn og vil have et uforpligtende tilbud på hylder i glas.
Jeg svarer altid på mailen inden for 48 timer.

Referencer

Brusehjørne i Glas

Hyggeligt lille brusehjørne med hængsler og profiler, der matcher brusearmaturets overflade i messing. ✨ Glasset er overfladebehandlet med TIMELESS®* antikalk.

Læs mere »