Er du også træt af badeforhænget? Med en glasdør til din bruseniche får du en flot og enkel løsning til dit badeværelse. En glasdør vil få dit badeværelse til at virke meget større, da det traditionelle badeforhæng ofte kan komme til at minde om en mur. Glasdøren vil samtidig lukke mere lys ind i brusenichen, så den også vil virke lysere og rarere at tage bad i.

Flot og sikker løsning til din bruseniche

Vi laver glasdøre på mål, så du er sikker på at få en dør, der passer præcis til din bruseniche. Vi bruger altid hærdet glas, som forhindrer, at glasdøren kan smadre, hvis du skulle komme til at ramme lidt for hårdt ind i væggens fliser. Hvis du samtidig vælger diamantglas, får du et mere eksklusivt glas, som er helt klart og uden grønligt skær. En glasdør til din bruseniche er både en flot og sikker løsning.

Montering af glasdøren

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal have monteret en glasdør. Du skal for eksempel være opmærksom på om væggens hjørner er vinkelrette eller om døren kan åbne frit uden at støde mod gulvet.

Da vi har mange års erfaring indenfor montering, kender vi alle de små fælder, og derfor kan vi montere din nye glasdør hurtigt og bekvemt.