Få glas på mål og til tiden fra din lokale glarmester i Aarhus og omegn

Hos ME Glas er du garanteret personlig service og præcision, så du undgår forsinkelser, ekstraregninger og sjusket håndværk.
Vi er nemlig kun far og søn. Og vi ved, hvad jeg laver.

Mit navn er Casper Neergaard. I 13 år har jeg arbejdet som glarmester i Aarhus og omegn. Og som én ud af to mand i ME Glas er det oftest Andreas eller mig du møder, når dit hjem skal have løsninger i glas, der både fungerer og ser (drøn)godt ud.
Sammen med Casper, har Andreas Neergaard arbejdet i ME Glas siden efteråret 2021. Andreas er udlært hos Radio Loft / Bang & Olufsen i Aarhus hvor højeste kvalitet og perfektionisme går hånd i hånd. Et bedre match fås ikke til og udføre flotte glasløsninger sammen.

3 grunde til, at vi skal samarbejde

  1.  Vi er perfektionister. Ned på millimeteren. Når først glasset er hærdet, kan det ikke længere bearbejdes. Passer det ikke, så passer det ikke. Derfor installerer vi kun glas, vi selv har målt op til.

  2. Du får en sparringspartner, der kender til fælder, du måske ikke gør. I vores dialog finder vi sammen en løsning, der passer dine behov for funktionalitet og æstetik. Og derfra tager vi 100% over og knokler, til du er tilfreds. Først dér slutter opgaven.

  3. Du får en tidsramme, du kan regne med. Vi kender vores leverandører, og efter 13 år i branchen ved jeg præcis, hvor lang tid dit glas tager at producere og installere.

Bliv inspireret af vores tidligere løsninger

Billeder siger mere end tusind ord. De er vores bedste visitkort som håndværkere. Og de lyver aldrig. Dyk ned i tidligere løsninger, og find inspiration til dit eget hjem.