Få glas på mål og til tiden fra din lokale glarmester i Aarhus og omegn

Hos ME Glas er du garanteret personlig service og præcision, så du undgår forsinkelser, ekstraregninger og sjusket håndværk. Jeg er nemlig kun mig. Og jeg ved, hvad jeg laver.

 

Mit navn er Casper Nergaard. I 13 år har jeg arbejdet som glarmester i Aarhus og omegn. Og som ene mand i ME Glas er det altid mig, du møder, når dit hjem skal have løsninger i glas, der både fungerer og ser (drøn)godt ud.

3 grunde til, at vi skal samarbejde

  1. Jeg er perfektionist. Ned på millimeteren. Når først glasset er hærdet, kan det ikke længere bearbejdes. Passer det ikke, så passer det ikke. Derfor installerer jeg kun glas, jeg selv har målt op til.
  1. Du får en sparringspartner, der kender til fælder, du måske ikke gør. I vores dialog finder vi sammen en løsning, der passer dine behov for funktionalitet og æstetik. Og derfra tager jeg 100% over og knokler, til du er tilfreds. Først dér slutter opgaven.
  1. Du får en tidsramme, du kan regne med. Jeg kender mine leverandører, og efter 13 år i branchen ved jeg præcis, hvor lang tid dit glas tager at producere og installere.

Det er dine garantier for millimeterpræcision i både arbejde og tidsplaner.

Bliv inspireret af mine tidligere løsninger

Billeder siger mere end tusind ord. De er mit bedste visitkort som håndværker. Og de lyver aldrig. Dyk ned i tidligere løsninger, og find inspiration til dit eget hjem.

Afspil video

Kontakt mig

Vil du have et uforpligtende tilbud? Jeg kører dagligt i Aarhus og omegn og svarer altid på mailen inden for 48 timer.

Referencer