Kært barn har mange navne.

Glasværn kaldes også for glas-rækværk, glas-afskærmning eller glas til terrasse.

Men en ting er sikkert, det giver et smukt og eksklusivt udseende og ikke mindst læ når vinden suser stille rundt om hjørnet. Glasværn forlænger sommeren i begge ender, da vi kommer tidligere ud på terrassen om foråret på grund af det vindstille miljø som skabes af glassene. Det samme gør sig gældende om efteråret hvor en kort periode med solskin vil gøre det yderst behageligt og nyde læ for vinden.

Glasværn kan bygges op på flere måder. De fleste vælger en løsning hvor glasset er spændt fast i bunden af en profil som er monteret direkte ned på det faste underlag. Dette giver et ensartet og enkelt look. Hvis det er muligt kan profilen bygge ind/ned i højde med terrasse-brædderne så det kun er glasset som stikker op.

Andre kunder ønsker balustre/stolper med klemmebeslag til glassene. Dette giver lidt luft rundt om glassene.

Alt i alt så er det hele jo et spørgsmål og smag og stil på huset.

Er dit træværk i vinduerne ved at være træt, og har det begyndende råd eller svamp, så skal du have nye vinduer. Det nytter ikke noget blot at skifte ruderne til lavenergiruder, fordi varmen stadig vil suse ud gennem det våde og trætte træ

Den bedste løsning er derfor at skifte hele vinduet, hvis du vil spare penge på varmeregningen. Kom ind til os og se vores store udvalg af ruder til dine døre og vinduer. Vi har trærammer, der passer præcis til dit hus.