Spejle efter mål i Aarhus og omegn

Hos ME Glas finder du spejle i alle mål og størrelser. Jeg har mange liggende på lager, som jeg (lyn)hurtigt kan bearbejde til de passer ind i dit badeværelse. Hvis dit spejl skal facetslibes, poleres eller afrundes i kanten, har jeg det hjemme på få dage.

Gulv-til-loft spejle

Ingen spejle er for små. Og ingen er for store. Jeg installerer både gulv-til-loft spejle i din entré, på dine endevæg eller monteret på skinner, så det nemt kan flyttes rundt i din garderobe. Kun din fantasi sætter grænserne.

Store spejle ændrer et helt rum. De skaber lys og luft. En overbevisende illusion, som virker. Hver gang.

Store spejle til Sportscentre

Jeg leverer store spejle efter mål til idrætsfaciliteter i hele Aarhus og omegn. Her limer jeg altid spejlene fast til væggen, så de efterlever sikkerhedskravene. Spejlene placeres sømløst opad hinanden for et lækkert, professionelt look.

Ovale spejle

Det hele ligger i detaljen. Og med det rette spejl kan du bryde de traditionelle former og indramme dit rum på ny – for eksempel ved at installere et ovalt spejl. Jeg skærer spejlet til på mål og facetsliber det, så det tydeligt fremgår, at spejlet er lavet specielt til dit rum.

Kontakt mig

Kontakt mig, hvis du bor i Aarhus og omegn og vil have et uforpligtende tilbud på et spejl, der passer specifikt til dit rum. Jeg svarer altid på mailen inden for 48 timer.

Referencer

Aarhus Teaters loungeområde.

Desginvirksomheden by Wirth fik til opgave at indrette Aarhus Teaters loungeområde. Jeg fik lov at levere og montere de bronzefarvede spejle i forskellige bredder som danner et fint

Læs mere »

Vinrum

Inden restauranten KP5 åbnede på Aarhus Ø, fik jeg lov at lave et vinrum til dem. Det er en enkel glasløsning og et fedt visuelt

Læs mere »