Uanset hvilken størrelse spejl du har brug for, kan du få det hos os. Du får derfor et spejl efter præcise mål. Vi har altid mange forskellige spejle efter mål på lager, som vi kan tilpasse. Hvis spejlet også skal være facetslebet, poleret eller med afrundede kanter, har vi spejlet hjemme i løbet af få dage.

Stort spejl

Hos ME Glas kan du få meget store spejle. Det kan være, du har brug for et gulv til loft-spejl i din entre eller et kæmpe spejl, der er monteret på skinner, som du nemt kan flytte rundt på i din garderobe.

Med et stort spejl får du, udover funktionaliteten, en masse lys og følelsen af meget mere plads i rummet.

Store spejle til sport

Vi leverer også store spejle til fitnesscentre, træningslokaler og sportshaller. Her limer vi dog spejlene fast på væggen, så de lever op til sikkerhedskravene. Spejlene kan placeres helt tæt ved siden af hinanden, så der ikke er luft i mellem, og du dermed får et lækkert og professionelt look i rummet.

Ovalt spejl

Uanset om du har brug for en lille detalje, eller du blot ønsker et alternativ til de traditionelle spejle, kan et ovalt spejl give et rigtig flot udtryk i ethvert rum. Det kan være på badeværelset, i stuen, på et af børneværelserne eller ude i entreen, at du har brug for lige præcis den ekstra finish, som et ovalt eller rundt spejl giver.

Hvis du samtidig vælger at få spejlet facetslebet, får du et rigtig smukt spejl med fine detaljer.